Filmmaking

Momentele unice din viața fiecăruia dintre noi merita păstrate. Pentru ca timpul trece, dar imaginile rămân, sunt gata sa imortalizez fiecare clipa, niciun detaliu rămânând neobservat. Deoarece videografia înseamnă imagini în mișcare, voi surprinde într-un mod inedit fiecare moment, emoție și zâmbet, pentru a va prezenta, la final, filmul evenimentului dumneavoastră. 

Intrebari frecvente

Filmarea standard cuprinde filmarea integrala a evenimentului, montata artistic. Are durata variabila in functie de dinamica evenimentului vostru.

Clipul nuntii, denumit si filmul nuntii, cuprinde intrega nunta rezumata intr-un film artistic de aproximativ 15-20 min. Acest clip cuprinde momentele importante din ziua nuntii pe care  le puteți viziona precum un film pe Netflix. 

Clipul Best Moments este un rezumat al intregii nunti, un clip montat artistic, menit sa va starneasca emotie si plansete de fericire la vizionarea lui.

Clipul Wedding Preview este un scurt videoclip artistic de cateva secunde, pe care il veti primi primul.

Filmarile cu drona reprezinta acele cadre spectaculoase care fac diferenta. Acestea vor fi introduse in clipurile mentionate anterior.

Materialele sunt livrate in format digital, prin intermediul unui link de transfer direct din serverul perosnal. Optional se poate opta si pentru livrarea filmarilor pe un USB Stick fizic.